tirsdag den 7. maj 2013

Knaphuls strik

Jeg var jo på kursus i Tind, bl.a. fordi mine strikkeveninder og børn forærede mig penge til kurset da jeg rundede et hjørne. I aften var det så min tur til at lære fra mig, da vi skulle mødes.
I eftermiddags skulle jeg så lige prøve om jeg kunne huske at strikke knaphuller, men jeg måtte lige konsultere min livline (Birte😀) før det blev helt ok. Så der var gang i knaphuller, hestetømmeaflukninger og forstærkede aflukninger og opslagninger.
Det lykkedes heldigvis at de alle 4 lavede smukke knaphuller, efter Hannes anvisninger og de måtte da lige foreviges. Dejligt at kunne give lidt tilbage fra et godt kursus.
Sjovt nok var alle meget koncentrerede og lignede små skolepiger der skulle strikke for første gang. Vi var enige om at der nok var nogle ømme skuldre i morgen ;-)


3 kommentarer:

  1. Aj hvor fint, dine pædagogiske evner er da vist i top, når man ser dine "elevers" resultat :0)

    SvarSlet
  2. De er nu rigtig gode til at strikke i forvejen, så de var jo ganske kvikke og der var givet lektier i form af en strikkeprøve, på forhånd, så alle var klar. En enkelt "stræber" som hun blev kaldt;-) havde lavet hele 3 prøver :-)

    SvarSlet
  3. Lyder bare rigtigt hyggeligt.

    SvarSlet