lørdag den 27. april 2013

Handle og bytte uge.....

Flere gang i denne uge har der været uundværlige fristelser, som bare måtte handles😎
Jeg havde ikke mindre end 3 ordrer hos www.garnudsalg.dk som ankom denne uge. Noget af det skal dog videre, selvom det ser vældig godt på mine hylder;-)
Idag var der så loppemarked og her røg der lige 4 små kertelys stager fra Holmegård med hjem, for 15 kr for alle 4. Nogle venner var samme sted, på udkig efter bambusrullegardiner. Dem fandt de ikke, men vi havde da nogen liggende de gerne måtte få :-) Sørme om der ikke stod en sektion til min garnreol på loppemarkedet.....jo den måtte også med hjem for en halvtredser. Så nu kan der udvides om nødvendigt.
Naboen havde også et bord med 6 stole til bortgivelse. Dette blev dog sendt videre til ældste. Så der er handlet og byttet i stor stil i denne uge, men skægt er det altså.
Mit Camomille sjal er også blevet færdig i denne uge. Det er strikket Blackhill højlands lammeuld farve Jade og en matchende alpaca fra samme sted;-)
Lækkerhedsfaktor:STOR
Eftersom at Garnudsalg frister med det ene lækre tilbud efter det andet, så må der elimineres nogle ufoer. Jeg har så kastet mig over Tines sjal fra Fandango. Det bliver også super lækkert, helt klart:-)
Gad vide hvad næste uge byder på! Der kan da vel ikke være flere fristelser, eller.....? Bare de er gratis så........ ;-)
2 kommentarer:

  1. He, he travl som altid, men lader til at være en vældig udbytterig uge

    SvarSlet