lørdag den 11. maj 2013

Wensleydale/finuld

Endelig kom det første af mit wensleydale/finuld af rokken. Jeg har delt båndet i 2 og så bare spundet dem begge fra en ende og så tvundet. Jeg "regnede" så med at det blev med nogenlunde ensfarvede forløb, men det blev det ikke. Tværtimod blev det virkelig det smukkeste
flerfarvede garn. Båndene er jo ikke lige tykke ;-) og jeg spinder sikkert heller ikke helt ensartet.
Det er egentlig ikke fordi jeg ikke har lyst til at spinde, at der ikke kommer så meget af rokken, men lige nu strikkes der mest og lige pludselig er det bare omvendt:-)
5 kommentarer:

 1. Smukt. Og 2 spændende fibre at spinde/tvinde.
  Tak for inspirationen.

  SvarSlet
 2. Kære Kis.
  Jeg så lige at du meldte dig til min blog i bloglovin' og tak for det. Men det betød at jeg lige måtte kigge på din blog, og hold da op, hvor var det spændende! Dels har vi får, dels har jeg en rok (Ribe trædrejeri), men jeg har ikke spundet siden mine unge dage (og nu er jeg pensionist). Jeg har fejlagtigt troet at når man holdt op med at arbejde så fik man masser af tid, men sådan føles det desværre ikke. Det kribler i fingrene, men jeg tror ikke jeg vil lade mig fange, for jeg tror ikke jeg kan overkomme mere end at sy tøj til børnebørnene, sy patchwork og hækle (jeg bryder mig ikke om at strikke). Men jeg vil vove at følge din blog :)
  Mange hilsner
  Anne

  SvarSlet
 3. Zette og Sus, tak :-)
  Fibrene er købt hos Ægbækgaard og det er fra et krydsningsfår wensleydale/finuld.

  SvarSlet
 4. Hej Anne
  Tak for din søde kommentar :-)
  Det ville da være nærliggende at finde rokken frem igen og lege med lidt uld. Du er jo indehaver af en rigtig fin rok og dine får er det gotlænder?. Jeg har også mange jern i ilden til tider, men lader strik og spinderi fylde det de kan. Jeg lader mig ikke styre af at skulle nå så og så mange kg garn/spindefibre om måneden, men nyder den afstressende virkning det har på mig. Hvis du er på FB skulle du kigge på Spindeforeningens venner, her er der mange spændende indlæg.
  Mange hilsner Kis

  SvarSlet