mandag den 7. april 2014

På udflugt

Jeg havde ferie og manden kunne godt holde fri fra markarbejdet en dag, så vi pakkede bilen, med det fornødne (strikketøj og vand ;-)) og så gik turen mod Koldinghus. Der er en udstilling med Leonardo da Vincis opfindelser og det ville vi gerne se. Svigersønnen, der er ingeniør fik lige en sms, så han kunne sidde og være misundelig derhjemme ;-)

Det var en spændende udstilling om en mand, der var langt forud for sin tid. Jeg elsker desuden at se den fantastiske restaurering af slottet som blev udført af for snart mange år siden. I slotskirken, kunne man tage en Ipad og så kunne man ved at trykke på skærmen få visualiseret hvordan det har set ud før branden. Super smart ide. På skærmen var angivet nogle steder i rummet hvor man kunne stille sig, se på skærmen og så så man det lige præcis fra det sted.
 

Vores middagsmad blev tapas, indtaget på reatuarant "Over Åen". Mandens betænkeligheder ved ubekendt mad, blev gjort til skamme, for det smagte virkelig godt og var lækkert anrettet. Vi var rigeligt mætte da vi satte kursen mod syd igen.
 
Lidt spontant besluttede vi at køre ind i Christiansfeld og se os lidt omkring. Vi ville gerne se Herrnhutternes byggerier, Guds Ageren og måske smage en honningkage. Vi blev ikke skuffet på nogen måde, for den er ret kendetegnet ved byplanen fra den tid. Ja og så fandt jeg da den skønneste garnforretning, amanda-m.  Mit held var vist at manden ventede for ellers var jeg da gået helt i shoppemode;-) Der var skønne tasker, lækkert overtøj og en fed garnafdeling. Jeg måtte ha 2 ngl mohair fra Canard med og med i tasken kom denne seddel, med de helt rigtige ord:-) Honningkagerne.....de må smages næste gang, for Birte har allerede sagt at hun vil med.
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar