mandag den 31. marts 2014

Fiberfest i RyDe seneste uger er gået med en fart der nok ville give en bøde hvis det havde været i bil ;-)
Men nu prøve jeg at parkere "bilen" resten af ugen og holder fri. Der har været arbejdsdage på 13-14 timer en del gange og det er bare for meget. Så nu trænger jeg bare til nogle dage fri med gode aftaler og luft til mig selv og lidt strik og spind. Heldigvis var der sidste weekend Fiberfest i Ry og der var lavet aftale med Birte (http://bi-ma-kra.blogspot.dk) og nogle andre af mine strikkeveninder om at mødes I Ry. Birte og jeg tog tidligt afsted, så vi lige kunne nå at snuse lidt rundt inden vi havde vagt i Spindeforeningens stand et par timer. 
Min stærke side er ikke at spinde på håndten, men så gav jeg mig i lag med at lave "uldorme" eller Rolags, som det vist hedder helt rigtigt. Spindeforeningen har indkøbt et blendingboard/ en karteplade som medlemmerne kan låne i foreningens bibliotek. Den måtte selvfølgelig demonstreres sådan en dag. Både voksne og børn var meget optaget af den. Der var også god afsætning på de meget smukke Aaes-tene. Det forstår jeg nu også godt, for med de dygtige håndtensspindere jeg var omgivet af, kunne der ikke laves bedre reklame for tenene og foreningen. 
Mon det bliver den nye trend? Virkelig godt fundet på.
Her er mine uld orme:-)
Der var en skøn stemning hele dagen og jeg fik hilst på Anne med sit smukke smukke garnnøglesjal og Lene (strikkeheksen:-))
Jeg elsker at se alle de smukke kreationer folk har på sådan en dag og det er helt ok at spørge ind til det. 


2 kommentarer:

  1. Det var en dejlig dag. Og hyggeligt at mødes og snakke.... man kender hinanden lidt mere.... Du skal da også bare strikke et sjal! Med en Rok!
    Jeg kan godt lide, at man bare kan prikke til folk og spørge til deres fine strik mm.

    SvarSlet
  2. Som sædvanlig hyggeligt at hilse på fruen :-) Jeg ser stadig en lille dreng i ble, undertrøje og med sut sidde og glippe med øjnene ved rokken ;-)
    Det er utroligt så meget man kan glo på andre sådan en dag, netop på grund af al den fine strik :-)

    SvarSlet