søndag den 27. april 2014

Havespind og uldvask

Havespind.....så fik jeg vist lavet et nyt ord;-) 
Hvor er det skønt at kunne sidde i haven, nyde solen og samtidig spinde. Birte og jeg prøvede at synkronspinde med 50 km's afstand:-D. Det er da skægt at man lige i det øjeblik sidder og gør det samme. Mon man kunne få flere med på den?:-)
Jeg spinder wensleydale fibre fra Birthe P. Det er månedens fibre i Spindeforeningen, så det er vel på tide at komme i gang med dem;-)
Birte købte en skøn Ejstrupholm forleden aften og der fulgte en stor sæk uld med. Jeg var så heldig at få del i noget af det, så der er vasket uld til den store guldmedalje i går. Der var desværre ikke navn på fibrene, men en del af det ligner til forveksling gotlandsuld. Det er jeg bestemt ikke ked af. Det er nogle skønne fibre. Men der var også nogle lyse fibre med, som jeg ikke kan sætte navn på. De virker glatte, men ikke så bløde. 
Sidste portion af den lyse uld er sat "i blød" og får lov til at stå til senere i dag. 
Her kan man se hvorfor;-)

2 kommentarer:

 1. Her spindes der også, når der skal holdes pause fra andre gøremål... Sååå hyggeligt. Fint uld du har fået og jeg vil give et skud på, hvad det lyse evt kan være. Tror det er fra 2 racer der er krydset : Gotlænder og Texel.... Det ligner meget det jeg har fået.
  Der vaskes/renses også uld i haven i store murebaljer, hvor ulden gør arbejdet for mig.
  God spindende aften

  SvarSlet
 2. Tak for dit bud:-)
  På torsdag skal jeg til Spindeaften, så kunne jeg jo tage lidt med , til at gætte på.

  SvarSlet