lørdag den 16. august 2014

Hovsa.....

Lige pludselig var vi færdige med at høste....en skøn fornemmelse, især når man kunne se at andre stadig måtte arbejde flittigt i marken. Nu kan jeg holde ferie helt uden at skulle stå stand by for landmanden, i tilfælde af høstarbejde. Det har jeg ikke prøvet de sidste 20 år. Så jeg glæder mig da til at jeg kan slappe af, strikke, spinde, hygge mig med kreative mennesker, få malet soklen, døren, vinduerne, tage på familiebesøg og holde nogle dage fri sammen med landmanden. Han har jo nok ikke helt fri. Nu er der jo andet markarbejde i form af efterafgrøder og raps der skal sås i første omgang. 
Selvom jeg både skulle passe mit alm job og så arbejde i marken til klokken meget sent her i høsten, så glædes jeg over et syn som dette. Der er noget helt specielt ved at være med i høsten og være i marken. Vi har så mange smukke steder med udsigt til vand og skov. Men nu er jeg klar til at slappe af og der er gang i høstjakken. Ærme 1 er halvvejs og det er hurtigt strikket. 
Jeg ved godt at andre strikker den i løbet af nul komma nix....men jeg er ikke turbostrikker og mine fingre er ikke altid lige samarbejdsvillige med pind nr 6. Så det er ikke strik i mange timer af gangen jeg praktiserer. Der må pauser til. Men jeg elsker at se det vokse og denne her især, for den bliver så god. 

1 kommentar:

  1. Pind 6 er heller ikke min favorit; helst ikke over 4 til nøds 4,5. Men når man finder et spændenden projekt, så må man jo bide i det sure æble!!
    Den ser ellers godt ud din høstjakke... og med høsten tidligt i hus bliver den nok snart færdig!
    Alt er før tiden... og frugter er der i læssevis... forunderligt år i naturen!

    SvarSlet