mandag den 1. september 2014

Mon der kommer sol i næste uge?

Det ville da være dejligt, for at holde såkaldt "sommerferie" og det så regner det meste af tiden.......nå ja, vi har haft en skøn sommer, ingen klage over den. 
Det har været skønt med strikketid. Så høstjakken blev færdig og den er bare så dejlig at ha på. 
Så nu er jeg i gang med min poncho igen. Den måtte jo pænt hvile mens høstjakken lige skulle strikkes. Landmanden fandt heldigvis tid til at slappe af sammen med mig, så vi har kørt nogle ture og vi har været på wellness ophold på Hotel Vejlefjord. Det er bare SÅ godt og vi har nydt det hver gang vi har været der. 
En hyggedag med Birte, med masser af strik og snak :-) nød jeg virkelig. Rokken blev ellers medbragt, men vi havde så meget i gang med strik, så den måtte pænt blive i bilen. Så er der jo bare en ny anledning til at mødes:-)
I dag kørte vi en tur til Jagt & Naturmesse på Gram slot. Dét er så mandens interesse der plejes her. Han har dog kun lige erhvervet jagttegn, så alt er på startniveau. Det bedste jeg mødte var en ostemand fra Elmegården, som solgte lækker ost. Ellers sagde det mig ikke meget. Det lignede lidt en pengemaskine, for det var bestemt ikke billigt at komme ind, 75kr pr næse og ingenting er gratis på Gram slot! Så aftalen er at en anden gang må jeg slippe. Jeg tager jo heller ikke ham med til f.eks. Kreative dage i Fredericia, vel;-) 
I går var vi et smut på Universe, som jo ikke ligger ret langt fra os. Der var rumraket-dag. http://universe.dk/oplevelse/events/rumraket-dag/
Virkelig spændene. Vi hørte en af raketbyggerne fortælle om raketter og man kunne prøve at sidde i en rumkapsel. Der var godt nok ikke meget plads. Der var som sædvanlig en overflod af smukke blomster i parken, hvilket vi også nyder. Og vi måtte da lige ha en is, i dagens anledning;-) Jeg skal love for at der var is for alle pengene. Det var skønt at se rigtig mange børn gå stolte rundt med deres flotte hjemmebyggede raketter, som de havde lavet i raket-workshoppen. 

2 kommentarer:

 1. He he... der skal ikke spises mange is, før man ikke kan være i rumraketten!
  Ellers har du da brugt tiden godt.... Mmmh wellness ophold, det får jeg ikke manden med til,men datteren kan hekt sikkert lokkes!
  Vi har et par gange været til Jagt og Fiskeri (hed det en gang) Jeg giver dig ret, det er dyrt isenkram, og fiskeriet lignede nærmest den fattige lillebror i udstillilngen. Vi var dog heldige at købe nogle gode Tenson vindjakker på bud! Det lettede lidt på oplevelsen....
  Dejligt med strik og snak... jeg nød strikkecampen! Og en færdig høstjakke; hvad synes du om faconen? Den ser så stor/bred ud på fotos....Så jeg har ikke haft lyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Faconen på høstjakken synes jeg er ok, til mig. Jeg er pt glad for at den åben, for den er varm:-) Kvinden på billedet i opskriften er jeg ret sikker på har en jakke på der er oversize til hende. Min er ikke slasket som hendes. Ok vi bruger nok heller ikke samme str tøj, men jeg kan se at der ofte er snak om den såkaldte overvidde. Jeg måtte en str op i forhold til angivet overvidde. Jeg har strikket en hestetømme på hele vejen rundt efterfølgende. Det havde været nemmere at gøre med det samme. Men så kan man lære det;-)

   Slet