tirsdag den 29. juli 2014

Studenter, ferie.......arbejde

Dejlige, feststemte unge mennesker fyldte den sidste uge i juni. Først yngstes kæreste huen på, dagen efter hende selv, så besøg af alle de glade nybagte studenter der gerne ville slutte dagen her efter at have kørt studenterkørsel i 12 timer, dimission fredag og studentergilde lørdag. Her ville jeg så indsætte den svedende smiley :-) Vi nåede at pakke vores kufferter og lidt fornødenheder til om søndagen hvor vi lod de unge om oprydning og tog på ferie til Bornholm. Dét gjorde godt!
Skønt at geare fuldstændig ned og lave det vi lige gad. Vi kørte ture ud på Bornholm og så det skønneste steder. Vi besluttede at ville finde steder vi ikke havde set for 8 år siden. Det lykkedes ganske let, for Bornholm er så rig på smukke smukke steder som ikke er overrendte af turister. Vi gik f.eks. en tur langs Kobbeå. Et helt specielt miljø at gå nede i sprækkedalen. Randers regnskov er også spændende, men dette er live. Vi måtte selvfølgelig også omkring Hammershus, helligdomsklipperne, Øster Marie kirke, Østerlars kirke, NaturBornholm og vi var nede ved Boderne, et lille sted, med masser af charme nær Sosebugten. En rigtig skøn tur og vi er ikke færdig med øen. Der er mere vi skal se;-)
Hjemkommet fra Bornholm, startede hverdagen igen, dagen efter. Lidt hårdt, men sådan måtte det være denne gang. Jeg havde jo, for en sikkerheds skyld taget garn med, så jeg ikke skulle mangle når vi var på ferie. :-)
Ponchoen fik en god omgang på vej over, men "tilfældigvis" lå opskriften på Høstjakken på min IPad og garnmængden passede lige til( også HELT tilfældigt;-))


så hvad andet var der at gøre end at få slået op. Jeg måtte dog lave adskillige strikkeprøver på raglanudtagningen. Den var rigtigt nok lavet, men så ikke pæn ud hos mig. Så jeg lavede min egen version. Lænkeudtagninger og nu er jeg godt tilfreds. Heldigvis sad min kyndige strikkevejleder, Birte jo parat til at rådgive. Det kan godt være den hedder Høstjakke, men det er vist ikke fordi den skal strikkes i høsten:-) Vi har høstet den sidste uges tid og mangler kun få hektar. Det er faktisk 2-3 uger før end vi plejer at høste. Så jeg har nogle dage arbejdet dobbelt. Først mit eget 6.30-16.15 og så fortsætte på traktoren. Godt det ikke er hver dag det er sådan, men bare en kort periode.
Så strikket blev der ikke ret meget de dage hvor der blev høstet;-)
Nu fik regnen sat en stopper for høsten, men så er der jo andet markarbejde der skal gøres i stedet for.  Vi fik lige 20 mm på 15 minutter. Så er alt skyllet rent:-) 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar