onsdag den 23. januar 2013

"Vinter" fibre

Endelig kom posten med mine fibre fra Karin i Esbjerg.
Wauw en lækker pakke, siger jeg. De skønneste fibre og farver, som virkelig er velvalgte for at vise/symbolisere vinterfarverne. Ja....og så var der lidt styrkende med😉
Fibrene er BFL, baby alpaka,Tencel, silke, wool neps, sort alpaka, merino og i tilgift en pose af de bløødeste angora fibre. Tusind tak, for lækre fibre, Karin😊

Mine fibre, som jeg skulle sende til Susanne, var inspireret af Friedensreich Hundertwasser. Dvs hans malerier har lagt navn til Opals strømpegarn. Man kan faktisk strikke et af hans malerier!
Mine fibre var også tænkt som et maleri, som kunne spindes og strikkes efterfølgende. Jeg ville gerne vise vinteren, hvor de første forårstegn titter igennem.

5 kommentarer:

 1. Må jeg gerne savle?
  Øj, som de er lækre, dine spindefibre.
  Ha en rigtig god fiberrig dag -)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må gerne savle;-)
   Hvis du vil ha mere af de lækre sager, kan du kigge på Facebook på Spindeforeningens venner eller på Forum, hvis du er medlem af foreningen:-)

   Slet
 2. Og jeg er i fuld gang med at spinde fibrene fra dig :-)
  Lækre, lækre sager :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg er virkelig spændt på det færdige garn, Susanne. Ét er at have en idé om hvordan det skal ende med at blive, noget andet er så om det er muligt;-) det er jo første gang jeg har lavet sådan et "maleri" :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. beautiful blog....!!!
  bye from switzerland,
  monica

  www.swiss-handspun-art.blogspot.ch

  SvarSlet