mandag den 4. maj 2015

Mit "beskedne" indkøb

Lene, Strikkeheksen spurgte i sidste indlæg om hvad jeg havde købt! 
Jeg synes jo at jeg var særdeles afholdende mht at købe noget jeg ikke skulle bruge. Jeg er blevet vildt med Garnudsalgs cottonwool. Den passer lige til mig, for den er lun og "kradser" ikke når man sveder fordi den indre termostat er i udu! 
En del af farverne blev til det stribede tørklæde med cirkler, for 3. gang. Og det passer jo perfekt til min nye jakke, som jeg fik i København da jeg var på tur med vores døtre til Royal Copenhagens malerskole. 
Pigerne og jeg tog en hurtig beslutning om at vi ville til KBH for at male en tallerken hos Royal Copenhagen. Det var altså sjovt at prøve og vi har helt klart en masse at lære endnu. Vi havde en skøn dag. Med flyveren derover og tog hjemad. Det er spændene at komme til storbyen, men hold da op hvor vi var glade for at skulle hjem da klokken var 19.30! Larm hele tiden og mennesker overalt..... Vi var enige om at vi gerne blev boende i vores sydlige del af landet. 
Min høstjakke nr 2 strikker jeg i to forskellige farver af Garnudsalgs højlandsuld og en tråd alpaka fra samme sted. Jeg laver den lidt bredere over forstykket og så skal der knapper i. Den første bliver brugt HVER dag, så mon ikke nr to bliver ligeså populær? :-) 

4 kommentarer:

 1. Jeg må op og kigge med fingrene i det uld/bomuld! Skøn farveskala.
  Flotte tallerkenmalerier.... Det lyder som en herlig tøsetur... Vi har samme reaktion; spændende at komme til staden, skønt at komme hjem. Vi orker heller ikke den konstante larm.
  Jeg er ikke til lille/violet til mig selv, men nyder andres farveleg. Og dine garner spille smukt sammen!

  SvarSlet
 2. Hold nu op med skønne farver der er i din bunke af garn. Det er bare så vildt. Male på tallerkner kommmer jeg aldrig til. Du har ganske ret i at der kan være ganske larmen i København

  SvarSlet
 3. Beskedent og beskedent, tø hø ;-) Dejligt stribetørklæde og høstjakken bliver lækker :-)

  SvarSlet
 4. Ih det garn skal jeg ogsaa have fingre i, de har bare ikke en aftale med post-Frankrig og saa bliver fragten saa hundedyr. Men jeg venter taalmodigt. Tallerknen blev rigtig flot. Det var en masse "beskedne" indkoeb haha. Kan godt forstaa at I flygter fra byen. Har ikke vaeret i Kbh i 16 aar , nej det er lyv, jeg var der i tre timer for fire aar siden. Hvor har vi det godt paa landet!

  SvarSlet