søndag den 15. september 2013

Tines sjal

3. sjal

Det er bare en god fornemmelse når man kan sige, endnu et projekt færdigt. Dermed er der løbet hele 3 sjaler af pindene i år. Tines sjal kittet købte jeg sidste år på en tur til Århus. Det har været det jeg plejer at kalde, lige ud af landevejen strik. Ikke kedeligt, men nemt. Det er strikket i Supersoft og det er bare blevet dejligt blødt efter vask. Vaskevandet lugtede godt nok ikke godt og så heller ikke spændende ud, men efter skylning i rent vand, blev sjalet rigtig fint.
Nu har jeg så haft kigget på UFOerne :-) En er trævlet delvist op, da der skal mere vidde til under brystet. Det er min "topdown tunika". Hellere trævle lidt op og så kunne bruge den, end at den bare ligger. 
Ellers suser mine dage afsted i max fart synes jeg. En fyringsrunde er overstået, jeg slap...og mine dejlige kollegaer ligeså. Så kommer man lige ned og så heldigvis op igen. Heldigvis kan jeg jo gribe til både rok og strikketøj, når der er for meget stress på. 
Ja og hvad skal der så på pindene nu? Jeg er ret sikker på at det må blive et sjal igen.....eller vesten jeg gerne vil strikke.....eller sokker.....med både Ravelry og Pinterest som inspirationskilder så ved jeg næsten ikke hvilket projekt der skal startes først.

1 kommentar:

  1. Uha nej, det kan jo næsten blive for meget med al den inspiration :-) Hvor er du flittig og du får lavet de fineste sjaler :-)

    SvarSlet