onsdag den 20. juni 2012

UFO af første grad

Jeg husker ikke hvornår jeg opgav dem, men nok hvorfor. Garnet er hårdt at strikke med fordi der er bambus i. Det er super lækkert at ha på fødderne, så nu SKAL de være færdige og mærkværdigvis gik det som en leg at strikke foden igår aftes. Forstår det ikke! ;-)

3 kommentarer:

 1. Hej Kis!

  Super hyggeligt og dejligt overraskende med en hilsen fra dig på min blog :) 1000 tak for de søde ord. Jeg har været lidt rundt på din blog og set skønne strikkerier - wow, ville jeg ønske at jeg kunne strikke den slags, men holder mig til et retvrang-halstørklæde, når det går vildt til :D

  Jeg kan se, at i strikke-piger hygger jer præcis ligeså meget, som os "scrappere" - og jo, jeg kobler totalt af og nyder fordybelsen, når jeg har mine legesager omkring mig.

  Skønt, at vi har det kreative tilfælles. Ville gerne ligge mig som fast læser af din blog, men den funktion virker ikke (lige nu?) - prøver da bare senere, men HAR gemt din blog i mine foretrukne, så jeg kikker nok jævnligt forbi.

  Knus Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at sige at det er balsam for sjælen at spinde og strikke:-) Det er da lidt skægt at vi lige kan følge hinanden her på nettet. Jeg bruger ikke FB så meget.
   Der er åbenbart noget bøvl med "fast læser" funktionen rundt omkring. Jeg afventer og ser om det ikke skulle løse sig.

   Slet
 2. Det er sjovt som nogen ting vinder ved at ligge lidt.. eller længe :)
  Jeg har endnu til gode at strikke af bambus, men en eller anden dag skal det prøves.

  SvarSlet