søndag den 10. juni 2012

Strik på slottet

Da ældste datteren og jeg ankom til slotsgården, sad en god flok søde strikkende kvinder og trodsede vejret. Solen kiggede heldigvis frem en gang i mellem, men på et tidspunkt blev det alligevel så koldt at folk decideret frøs og fingrene blev for kolde. Heldigvis var der indgået aftale med slottet om at vi måtte sidde i Drabantsalen og strikke. Ældste datter er ikke den mest erfarne strikker, men jeg skal love for at der blev vist interesse for hendes projekt og garn.
Dejligt at hun også prøvede at mærke hvordan et strikketøj indbyder til snak, trods det at man ikke kender hinanden i forvejen. Jeg nåede slet ikke at få taget billeder udenfor, men så kan man heldigvis se den dejlige stemning her i de smukke omgivelser. Folk kom og gik hele dagen. det foregik jo over 5 timer. Der blev fremvist mange forskellige former for strik, Domino, hønsestrik, Neverkont, tvebinding, Falkenberg strik(look a like), mønsterstrik, strik der skulle filtes, Möbius strik og meget andet. Der indfandt sig også et par søde filtede høns hos Lisbeth og to ualmindeligt søde dukker Anna og Emil, fra Kirsten hånd. Jeg tilbød straks at jeg gerne ville være barnepige for dem :-) Meeen jeg tvivler nu på jobbet;-) Publikum på slottet viste også interesse for de søde strikkende damer og garnnøglet som Lisbeth havde lagt ud i gården som blikfang, blev rullet sammen af flere gæster i løbet af dagen.
En super dejlig dag i skønt selskab.5 kommentarer:

 1. Fine billeder, kære Kis :-)
  Det var nu rigtig hyggeligt at strikke lidt sammen, selv om det måske mest blev til snak *GGG*

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var kanon hyggeligt at sidde der i de smukke historiske rammer og strikke sammen. Jamen er det ikke erfaringsudvekslinger vi laver da?(griner)Datteren nød ihvertfald godt af det:-)

   Slet
 2. Arrgh så skulle jeg da have taget afsted. Nå nytter jo ikke at græde over spildt mælk! Men måske blir der arrangeret en WWSIP i nærheden i september. Kunne da være lidt fedt osse

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du skulle da helt bestemt ha været med:-)
   Spin in public day, det må vi da ha undersøgt om der skulle være basis for.

   Slet
 3. I ser da rigtigt ud til at hygge.

  SvarSlet