onsdag den 2. november 2011

Tiden løber alt for stærkt

Sådan synes jeg nogle dage forsvinder med arbejde og frivilligt arbejde (som jeg også godt kan li:-))
Så det er ikke hver dag der strikkes eller spindes lige meget.
Sidste uge bød på 3 dage i Hvide Sande og omegn. Rigtig skønt, når hverdagen lige er lidt hektisk. Vi lejede en luksushytte på Nr. Lyngvig Camping, med smugkig til Ringkøbing Fjord og ro omkring os. Hytten var superfin til os to voksne og vi nød det. Det eneste (som ofte er et problem) var at madrasserne lod en del tilbage at ønske. Så var det med at holde fokus på alt det andet som vi nød. Vi "testede" restauranter og absolut dumpekarakter må gives til restaurant Marina, for en fiskeplatte der ikke smagte en dyt af fisk og var så kedeligt anrettet, at selv jeg kunne gøre det bedre. Den bedste mad fik vi på Røgeriet, som havde fiske buffet. Lækkert og indbydende, må vi sige.
 Vejret indbød da heldigvis også til strandture, så vi gik til Lyngvig fyr hvor gemalen valgte at tage turen op i fyrtårnet og jeg blev pænt nede. En åben trappe op i 38 meters højde, nej tak. Jeg er svimmel inden jeg kommer 5 meter op. Heldigvis var jeg ikke alene dernede ;-)

Gemalen fik lov til at tage i Lystfiskeren i Hvide Sande og jeg fik så en tur til Tind textil og kunst. Der var virkelig smukt hos Tind. Både inde og ude. Jeg fik en snak med LisbetZ og fandt også ud af hvad der måske skal stå på min ønskeseddel, nemlig Twin vesten af Vivian Høxbro.
Vi besøgte Thorsminde og så strandingsmuseet. Sikke skæbner, at være efterladte efter alle de omkomne søfolk og jeg tænkte også på de mennesker som har fundet dem på stranden efterfølgende efter forlisene. Dengang var der vist ikke krisehjælp til nogen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar