tirsdag den 5. juli 2011

Vi drog mod Nordvest

Udsigt til Rubjerg Knude og fyret
 Vel hjemme igen efter en uge i et særdeles skønt sommerhus, er depoterne fyldt op med ny energi. Vi har hygget, spillet Matador, spist god mad som alle skiftedes til at stå for(jeg har jo også ferie ;-)) Gået tur ved Nr. Lyngby strand og Lønstrup, samlet lidt sten, soppet og nogen har badet, været i Skagen, Rugbjerg knude besteget, Råbjerg Mile og Grenen, Børglum Kloster (hvor de optager til årets julekalender) besøgt, spist fisk

End of road i Nr. Lyngby
Cedar leaf shawlette
 og pillet rejer. Der er købt spindefibre hos Kajoli (som kun lå 1 km fra sommerhuset), strikket på et nyt Cedar leaf shawlette og på Topstykket og spundet på cd-håndten..... Og jeg har ikke en eneste gang skænket jobbet en tanke, hvilket vel heller ikke er meningen når man har ferie. Så kan man vel sige at alle de sandbunker m.m. vi har besøgt er rigeligt, men det er lise for sjælen at nyde den smukke, men lidt barske natur deroppe. Vi elsker det bare.
Nu er det bare at arbejde til vi når høst og hvis vi er heldige/uheldige er der måske nogle fridage hvor vi kan tage en smuttur et eller andet sted hen. Der er såmænd allerede noget i tankerne.

Rubjerg knude fyr

Hos Kajoli

Spindefibre og merino til egen indfarvning

Spidsen på Grenen var rigtig langt ude i år.

I Råbjerg Mile
  
Strikkeprøve til Topstykket...og den passede første gang

2 kommentarer:

  1. Det lyder til at have været en rigtig dejlig ferie. Dejlige fibre du lige fik der :0)

    SvarSlet
  2. Nej, sådan noget må man da ikke lade sin næse gå forbi, vel ;-)Hun havde lige åbent én dag og så slog jeg da til.

    SvarSlet