onsdag den 23. februar 2011

Et smut på FanøFredag efter fyraften samledes alle 5; ældste og kæreste, yngste og landmanden og undertegnede for at tage i sommerhus på Fanø. Vi havde lejet et hus med pool, tæt ved Sønderho.
Om det er os der er blevet drevne til det ved jeg ikke (af bitter erfaring) men da vi lørdag morgen stod op og kunne tage huset og dets standard i øjesyn, kunne vi ret hurtigt konstatere at huset IKKE var rengjort fra de forrige lejere. Der var meget støvet og gulvet var bestemt hverken støvsuget eller vasket.  Så vi kontaktede straks udlejnings bureauet(Dansommer) og forklarede hvordan det så ud. Vi fik ret hurtigt afgjort at vi, når vi rejste, ikke skulle gøre rent efter os. Vi tog en runde i huset og fik det pænt igen og kunne tirsdag formiddag lukke døren uden at lave andet end den obligatoriske oprydning. Vi har nydt det til fulde,badet i poolen, strikket, spillet Wii, Yatzy og læst, besøgt pandekagehuset i Nordby, set på bunkers, fundet både Christel Seifarths butik og Uldstedet (begge havde lukket, desværre) og vi har opdaget at man kan føle sig lidt fremmed i eget land når alle brochurer står på tysk først og så dansk og der er tyske bøger på hylderne hos boghandleren osv........
Men det er jo det de skal leve af på Fanø, så OK med det.

Lidt pudsigt var det dog med Uldstedet, for lørdag tog vi til Sønderho for at proviantere og kørte en tur rundt i byen og kom forbi et noget forsømt hus/landejendom med fårehold kunne vi se. Det trængte slemt til en gang maling på ydermurene. Om mandagen kører yngste og jeg så til Sønderho for at finde Uldstedet og så er det  lige præcis på det forsømte sted at det er!! Vi kiggede vinduer i butikken og så det lækreste strik og uldne sager, en skam at der var lukket, men sjovt når forventning og virkelighed ikke altid stemmer overens :-)

2 kommentarer:

 1. Der er bare så skønt på fanø,
  elsker den ø.
  Man skal bare ikke komme ret meget uden for sæson før det hele har lukket ;(

  Yt

  SvarSlet
 2. Der er da virkelig smukt på Fanø, men jeg kan ikke blive helt enig med mig selv, om jeg har lyst til at være der i højsæsonen. Det må være som sild i en tønde ;-)
  Kis

  SvarSlet