fredag den 27. august 2010

Noget for noget...

Manden min og jeg fandt først på ugen ud af at det ville regne nogle dage endnu, så vi tog chancen og lejede en rigtig lækker luxus hytte på  http://www.skyttehusetscamping.dk/  , bare for 2 overnatninger. Campingpladsen har nogle rigtig søde og hjælpsomme værter og den ligger bare så skønt derinde i skoven.

Manden ville gerne se El-museet ved Tange sø og jeg ville gerne en tur i Garngalleriet i Ry. Så vi fik begge lov at vælge noget vi skulle se.

Elmuseet var rigtig spændende men det kræver en hel dag, når han er så interesseret i det ;-)

Jeg klarede trods alt Garngalleriet på noget kortere tid. Sikke en lækker butik, spækket med alskens lækre garner. Jeg fik lidt fibre med hjem, man skulle jo nødigt mangle noget :-)
Området omkring Silkeborg søerne i virkelig et besøg værd. Her kunne jeg godt køre lidt på mountainbike(selvom jeg nok ville tabe pusten lidt for en stund). Vi gik også en tur rundt om Slåensøen, en af Danmarks reneste søer.  Nu er der åbenbart også så småt kommet liv i mejetærskerne rundt omkring, så vi prøver også nu.

3 kommentarer:

 1. Hej Kis.
  Fandt lige din blog :-)
  Tak for besøget i min lille butik i fredags, det var godt at hilse på dig. Håber høsten er i hus..
  Slåensø, ja der er skønt! Jeg løb en tur der i aftes, og cykler der tit på MTB. Gode bakker :-)
  Spindehilsen fra Birthe P, Ry

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Birthe.
  Vi har faktisk aftalt at tage til området igen. Når vi begge to arbejder hjemme, så er der brug for ud af huset ture. Ellers er det bare det samme hver eneste dag.

  SvarSlet