torsdag den 5. juni 2014

Spændene juni

Juni er skudt i gang. Måneden byder på mange dejlige ting. Fejring af en 75 årig, WWKIP dag med strik på Sønderborg slot, Nordals festival og ikke mindst yngste som gerne skulle blive student og ældste der skal til teoriprøve inden længe. Så der er både store og lidt mindre eksaminer der skal klares. Studenten skal også fejres, så der planlægges gilde. En af de lidt mere simple ting er dog at hylden blomstrer og jeg nåede lige at plukke til 1.portion saft, inden de melder regn i nat. 
Det er en skøn sommerdrik, hyldeblomstsaften. Forhåbentlig når jeg da at lave mere end den ene portion. På strikkefronten, skrider min poncho stille og roligt fremad. Jeg er halvvejs lige om et par pinde og så er det som om at det går meget nemmere til sidst. 
Vi har haft nogle skønne aftner hvor vi har kunnet sidde ude rimeligt længe. Så er der da lige strikket et par pinde, til masser af fuglekvidder og nysgerrige høns der "ordner have" for mig. Der er masser af nye strikkeprojekter jeg gerne ville sætte i gang, men jeg prøver at være standhaftig og strikker ponchoen færdig først. (Læs:hvis der dukker et meget "presserende" projekt op, så kan jeg jo ikke bare lade det ligge;-))

3 kommentarer:

 1. Travl og spændende Juni forude!
  Ja, Hyldeblomstsaft er bare skøn... og så er det jo blevet moderne at bruge det i alt muligt.
  Jeg har kun Solsorte til at rode i min have, så jeg må vist selv regne med at gøre det hårde arbejde!
  God Pinse til dig og dine.

  SvarSlet
 2. De er ny mest bare hyggelige de høns og så giver det lækre æg, når de får lov til at gå og rode overalt;-) de er vilde med at sprede alt hvad der er samlet (af os) tænk hvis der lå en overset orm, Bille eller andet lækkert.
  Også en god pinse til dig og dine, Anne :-)

  SvarSlet
 3. hyldeblomst, det er bare saa laekkert. Jeg er den eneste der drikker det her, saa jeg maa drikke sidste aars hoest op foerst hihi.
  Jeg krydser for de smaa og store eksaminer.

  SvarSlet