fredag den 29. november 2013

Genbrugsgarn

Diagrammer og mig.....ikke gode venner lige nu......
Nå ja det er nok mig det er galt med. Det duer ikke at strikke efter diagram når jeg ikke er koncentreret. Det må jeg erkende efter at jeg nu for anden gang trævler noget af min Tempelblomst op. Man skal altså holde øje med hvor mange udtagninger der skal laves ellers bliver den gruelig gal. 
Først måtte jeg trævle op ned til begyndelsen af tredie blad pga for mange udtagninger og så strikkede jeg lystigt og opdager så at længere tilbage er der også for mange. Så for at se det positive, må jeg bare sige at jeg har glæde af garnet nogle gange og den ER altså nem at strikke. Man skal bare....:-)
Det har været en lidt travl tid de forgangne uger, men nu er der ro igen. Så mon ikke der er håb for Tempelblomsten uden alt for mange optrævlinger;-)
Lidt selvforkælelse lokkede Saxo med, da der var 20% på alle bøger. 
Så jeg købte mig lidt faglitteratur;-)
Nu må der lige tages en omgang med "kost og spand", så nisserne måske har lyst til at indfinde sig:-) 
Jeg har en aftale med mig selv om at ikke alle kasser med pynt behøver at komme op hvert år. Det får jeg simpelthen julestress af. Det skal jo også ned igen.
1 kommentar:

  1. Der er noget garnder er oekonomisk hihi, eller skal vi sige at det er modellen der er det (smil). God julepyntning. Vi begynder saa smaadt i morgen.

    SvarSlet