lørdag den 17. august 2013

Helbredende strik ;-)

Nu lakker min sommerferie mod enden og i overmorgen vælter hverdagen ind ad døren igen. 
Det har været dejligt at have fri i 3 uger, hvor der kunne soves længe stort set hver dag. Vi har heldigvis fået høstet noget og vi nåede også at lave en tur til Egeskov Slot. 
Der var egentlig planer om flere udflugter, men høsten har 1. prioritet, så bedst som vi troede, NU kan vi godt tage et par dage til Nordjylland, så skinnede solen og maskineriet skulle køre. Men der er aftale om hvad vi skal når høsten er overstået:-)

Heldigvis har der været tid til lidt strik, jeg sørger jo også for at tage det med når jeg kan se at der er ventetid i sigte, ved en færge og ved frisøren, f.eks. 
Selvom landmanden synes at jeg skulle nyde udsigten på færgen, det gyngede festligt den dag, så måtte han dog erkende at det var bedre at jeg strikkede, udendørs på færgen og IKKE blev søsyg, som at jeg blev det (måske) hvis jeg havde stået i siden ude ved rælingen og kigget ligesom ham. 
Min mor, som har lært mig at strikke, kunne jeg sørme også lære noget nyt. Nemlig at strikke kanter/blonder sideverts på et stykke strik. Dét havde hun ligegodt ikke prøvet endnu.  Skønt at hun har genoptaget sit strikkeri igen, så er der jo altid noget vi lige skal ha vendt, udover alt det andet, selvfølgelig;-)
Vi fandt denne Anglia. Mine forældre havde sådan en og en Gogomobil/kabinescooter, som min bedstefar havde. 
Vi spiste i deres cafe.  75 kr  for en stor og fin sandwich, men afrydning og rengøring....dér kunne de lære noget af Universe. Bakkerne blev sat snavsede hen, med remoulade m.m. og bordene havde ikke set en klud eller en ny engangsdug denne dag. Afrydningspersonale, var der tydelig mangel på. Man kunne ikke engang selv sætte sin bakke hen. Men ellers var der intet at udsætte på noget. Der var mange nye ting, så spændende var det. 
Nu skal hytten lige ha en omgang, inden huset igen fyldes på mandag. Jeg glæder mig til at se dem alle igen og der bliver travlt med at høste bær og snakke høst:-)

2 kommentarer:

  1. Strik er helt garanteret godt for både det ene og det andet :-)

    Det var da godt I lige nåede en enkelt udflugt - men høsten skal jo i hus :-)

    SvarSlet
  2. Jeg nåede også en tur i IKEA ,med vores døtre. Dér vil vi ikke ha landmanden med hen;-) ren tøsetur :-)

    SvarSlet