mandag den 11. februar 2013

Vist en god investering....

Jeg købte jo nogle finuld/wensleydale fibre igår på generalforsamlingen i Spindeforeningen.
Jeg kunne ikke dy mig og måtte lige prøve at køre noget af det igennem på kartemaskinen. Det er bare lækkert efter et par gange igennem maskineriet.
Efter sådan en dag, er der mange skønne indtryk der skal bearbejdes og et af dem er, den omsorg der drages for hinanden. Selvom vi måske kun mødes nogle gange om året for nogens vedkommende og oftere for andres, så oplever jeg f.eks at man lige giver et ring, hvis der er en man ved skulle komme og ikke er dukket op endnu. Vi måtte skifte bil undervejs, da min pludselig bestemte sig for at strejke. Heldigvis var vi ikke langt hjemmefra og der blev arrangeret kørsel i en anden bil. Vi ringede og sagde at vi blev forsinket, men ikke desto mindre blev vi ringet op undervejs af Kirsten, der lige ville sikre sig at vi var på vej😊👍
Ligeledes at der spørges ind til hvordan man har det og hvad er der sket siden sidst. Det er altså ganske rigtigt den ALLERBEDSTE forening at være medlem af.


5 kommentarer:

 1. Uhhhhh, det er da candy. Ærgerligt at miste det arrangement, for jeg kan kun være enig med dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser lidt lyserødt ud på billedet;-)
   Fik lige en kommentar fra manden: er det et svineøre :-)
   Du var bestemt også savnet Sus, det var en skøn eftermiddag.

   Slet
 2. Mmmmmm....ser bare lækkert lækkert ud....som flødeskum næsten. Er det kun krøllerne du har kartet ? For så har jeg da bestemt fortrudt at jeg ikke også købte nogle....Tja, så kan jeg da lære det :-S

  Knus og kram, søde

  SvarSlet
 3. Kirsten, det er kun finuld/wensleydale krøllerne der er kartet.
  Vi må ha gang i den leg med fibre på kartemaskinen, som vi snakkede om. Jeg har delt wensleydale fiberbåndet i 2 bånd og så bliver det to-trådet i stedet for Navaho tvundet. Fibrene er lidt glatte fornemmer jeg.. Men lækre😀 Hvis du er fristet til prøve har jeg ca 350 g at gøre godt med og udleverer gerne en prøve;-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet