tirsdag den 27. november 2012

jo jo pindene får da motion

men ikke i det tempo jeg gerne ville.
Jeg strikker på den stribede top fra Fru Jensen, men p.3 er ikke det der er bedst for mine hænder, så det tager tid. Men jeg er overbevist om at den er lækker når den er færdig. Jeg har da snart strikket bullen færdig. Jeg var i den lokale og iøvrigt rigtig lækre garnhule og ville have et sæt ekstra Addi turbo pinde, men de havde dem ikke. Men så havde de til gengæld fået metalpinde til Knit Pro. Ikke dårligt siger jeg bare. Jeg tror jeg må forbi og se om de har fået flere str hjem, for de er bare gode, synes jeg.
Imorgen er det fridag/tjenestefri med MUS samtale på jobbet. så mon ikke der bliver tid til lidt strikkepindekiggeri....IKKE noget garn(husk det nu husk det nu) Yngste datteren og jeg skal mødes i byen og hun skal nok løfte pegefingeren ved den mindste snak om garn:-)
Jeg var i weekenden medarrangør af det lokale julemarked og fik da heldigvis også tid til at kigge på lækre sager hos udstillerne. Jeg købte bl.a. et par flettede julestjerner i kulørt papir. Det gav lidt blod på tanden til selv at skulle prøve. Vi har jo det spændende Lille Papirmuseum i Gråsten, hvor man kan købe lækkert papir til den slags og julestjerner har vi da flettet som børn, så mon ikke det sidder lidt på rygraden når jeg kommer igang.

4 kommentarer:

 1. Intet garn??? Altså - mit motto er "man kan aldrig få garn nok" ;o) såh..... men du må vel gerne kigge og gramse lidt, ik'?
  Og jo, det med stjernerne sidder garanteret fast, så held og lykke med fletteriet :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo kigge og gramse dét er tilladt. Men jeg har så mange projekter igang eller i støbeskeen, så mådehold er på sin plads. De har heller ikke snakket om arktisk kulde endnu, så der skal isoleres ekstra, udover det der allerede er på hylderne;-) Jeg har det ligesom dig, man kan da aldrig få for meget garn, tænk hvis........
   Ha en go dag Karen:-)
   Hilsen Kis

   Slet
 2. Den ser spændende ud, den sag fra fru Jensen ;-)Regner med at kigge forbi hende i morgen, skal nemlig op til lille Astrid i dag og i morgen ;-)
  Uha, ja....det er da svært ikke at hamstre garn, søde Kis. Ses vi i Kliplev d 13.?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke du slog et smut forbi fru Jensen ;-)
   selvom det kan være svært at løsrive dig fra dit søde barnebarn :-)OG jeg klarede den....købte KUN strikkepinde.
   Mht d.13. så ved jeg ikke endnu. Der er muligvis sent fri. Vi skrives nok ved:-)
   Knus

   Slet