tirsdag den 10. april 2012

Hverdag igen

Jeg har nydt at have fri i 5 dage. Uden ret meget planlagt i forvejen. Det er også helt på sin plads at sove lidt længere, nyde morgenmaden, strikke en pind eller 20 i stedet for kun en ½ pind, sætte sig ved rokken og spinde og nyde det velduftende vasketøj man henter ind fra snoren.

Vi blev inviteret på en gåtur til Ketting Nor og en kop kaffe efterfølgende. Skønt med frisk luft om ørerne og der var så smukt.(min tlf er nok ikke den bedste til at gengive stemningen)
Der var ihvertfald parringslystne fugle i vandet :-) Under vores egen påskekomsammen i familien, måtte jeg sætte mig og spinde, for de mekanik interesserede unge, måtte altså finde ud af hvordan det virkede. Ingen af dem turde dog selv prøve (tøsedrenge)
Måske når man har dem på tomandshånd, så tør de alligevel. For at vi ikke kun skulle spise god mad blev der indlagt en pause med lidt påskequiz. Det var skægt. Aldersfordelingen fra 10-72 sørgede for gode svarmuligheder, troede vi. Men sjovt havde vi det.

2 kommentarer:

 1. Kære Fruen,

  Du skal have 1000tak for dine informationer. Det er dejligt, hvis der følger nogle informationer mere. Jeg er nu læser her, fordi jeg er godt at læse dansk, men desværre ikke så godt med at skrive og tale.

  Mange hilsner

  Amalie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Amalie
   Jeg synes nu du klarer den ret flot med dit danske på skrift. Sønderborg er ret gode til at lave reklame for dem selv. De glemmer ofte at der er endnu smukkere på Nord-als.

   Slet