søndag den 11. marts 2012

Fiberfest

 

Op kl.meget tidligt og så ellers kurs mod Ry sammen med 4 andre skønne piger. Jeg havde meldt mig til søde Charlotte Kaaes workshop med Mønsterstrik. Vi skulle strikke pulsvarmere med magiske nøgler. Virkelig sjovt. Der var dyb koncentration for det meste mens der blev strikket, men ellers gik snakken livligt ved bordet. Jeg sad ved siden af Garnfreak og overfor sad Monicakrista. Sikke et godt selskab. Der blev eksperimenteret med farver i stor stil "og her er ingen strikkepoliti, så man gør hvad man har lyst til" sagde Charlotte.
Vi skulle spytsplejse undervejs og der blev givet mange gode bud på hvordan man opnår bedste spyt:-) Tyggegummi i munden, tænk på en du er sur på osv. Men skægt var det og yngste har godkendt farvevalget.
Sikke mange fristelser jeg dog blev udsat for med Birthes ophørsudsalg (desværre), Garn10, Gotgarn, smykker, Tind tekstil og kunst og meget andet. Der kom (rigeligt) garn og spindefibre i tasken, som ikke er af de mindste og der blev lavet aftale om at der ikke måtte købes noget idag(søndag) til Rokketræf, mere herom senere. Der er mange indtryk der slet ikke er fordøjet endnu, så dette er sikkert ikke det sidste fra fiberfesten. Jeg glædes hver gang jeg er i sådan et selskab, over at et stykke strik kan bryde alle barrierer ned, for her kan man uden at skulle skamme sig, spørge ind til folks håndarbejde og så går snakken ellers .-)6 kommentarer:

 1. Tak for hyggeligt selskab , tiden fløj bare afsted , men sådan er det jo altid i godt selskab :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Birthe :-)
   Jeg sad i det allerbedste selskab.

   Slet
 2. Ja Kis tak for 2 seje dage i dit selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sus
   Tak i lige måde. Nu er der altså heller ikke plads til flere fiberrige indtryk i nogle dage. En skøn weekend.

   Slet
 3. Hvor ser det dejligt kreativt og hyggeligt ud jeg ville SÅ gerne have deltaget i Fiberfesten men havde andet i kalenderen i denne der skulle passes.

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Jane, du må absolut finde plads i kalenderen til næste år. Der er simpelthen en skøn dag.

   Slet