tirsdag den 10. januar 2012

Altså mor!!

Mine forældre kom lige et smut forbi idag. Midt under en samtale med min far siger min mor: "Jeg skal altså lige se om du har noget garn jeg kan bruge" jo jo mor, gå du bare ned og kig på lageret. Og...hvad kommer hun slæbende med??? mit yndlingsgarn, NORO. Kunne hun da ikke bruge noget af mit Sandness garn, nej nej, det kradser. Jeg havde 7 nøgler Noro Silk Garden Lite i pink, grå, turkis liggende og (Meget ærlig) så klæder de hende vildt godt. Men jeg ved at hun passer godt på det og værdsætter det, så ok mor, så lad gå:-)
Jeg spinder også moskusuld lige pt. Så må hun gerne tage yndlingsgarnet med. Det er bare lækkert lækkert, moskusulden. Nu har jeg været med i Verdens bedste forening, Spindeforeningen i lidt mere end 2 år og hold da op, hvor har jeg fået megen lækker uld at se og mærke. Ligenu slår moskusulden alt.

5 kommentarer:

 1. Selvfølgelig ved mor også hvad kvalitet er ;0). Tak for sidst, det var så hyggeligt, og jeg trængte i den grad til jeres selskab.

  SvarSlet
 2. Ja ja ja, søde Kis....du er også ved at være dér hvor vi andre er, hvad lækre fibre angår, he he. Og både moskus og cashmere er altså MEGET MEGET vanedannende :-) Knus

  SvarSlet
 3. Tak begge to, ja jeg skal love for at hun får øjnene op for andet end acrylgarn, når det er til hende selv. Hun havde også lidt "rigeligt" interesse i mine merino/silke fibre, "nå nej det er jo ikke klar endnu" Jeg skal vist ikke vise hende for meget af det lækre håndspundne mere, for så ender det da med at jeg skal sidde ved rokken hele tiden. Sus: Jeg tror da både du OG rokken trængte til vores selskab (griner. Det er skønt og dejligt afstressende at være til spindeaften:-)

  SvarSlet
 4. Spinder du for andre? Har nemlig knap 400 gram moskusuld liggende som jeg jo skal have spundet..... Og jeg kan bare mærke at jeg ikke selv får det gjort, da jeg ikke har lært at spinde. Jeg har øvet rigtig meget men.....
  Skriv evt til mig på
  griesehansen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Estermarie; jeg har mailet til dig. Kender du til Spindeforeningen?? Her kan der måske hentes hjælp til spinding/spindeundervisning.

  SvarSlet