fredag den 23. december 2011

Jeg tror katten rendte med målet denne gang.

 Ældste har ønsket sig et par filtede luffer og har selv valgt farver og mønster. Første luffe strøg hurtigt af pindene, men nr 2 har jeg måttet pille lidt op og strikke om. Noget med en tommelfinger der startede det forkerte sted. Nu er de begge to færdige...og hvad ser mit øje så? tommelfingrene sidder ikke ens. ØV. Jeg har gudskelov mere garn, så jeg må vist bare lave en ommer:-(
Jeg har foræret mig selv en billet til Charlotte Kaaes workshop til Fiberfesten i Ry til marts. Jeg er ikke god til at forpligte mig langt ude, jeg ved egentlig ikke hvorfor, men dét her kan jeg sagtens sige ja til.
Så nu er vi ved at geare ned til julen. Det har været en travl november- december, men nu kom der overblik over de sidste manglende julegaver og de er ordnet.  Maden er sikret da 2 gæs er slagtet, træet er pyntet og julefreden sænker sig over huset..
Yngste fylder år i mellemdagene, så også der skal der fejres, 18 år. Uha hvor tiden dog flyver. Jeg føler mig dog ikke gammel af den grund, men bare mere vidende/ moden/ oplyst end dengang da vi ikke havde børn.  

En rigtig glædelig jul til dig der kigger med her :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar