mandag den 10. januar 2011

Det er en spændende tid vi går i møde

Hvor er det skønt at have så mange spændende arrangementer i kalenderen, som man gerne vil være med til. Spindeforeningens generalforsamling (som absolut ikke er så tør som det lyder), Fiberfest i Ry, hvor jeg har meldt mig til Neverkont strik med Joan og måske er der en tur til håndarbejdsmessen i Middelfart.
Netto har i denne uge "Kæk og klassisk børnestrik" på tilbud og den måtte da med hjem. Jeg købte ikke noget garn, så spændende så det altså heller ikke ud. (Og lageret er rigeligt fyldt op)
Jeg måtte altså liige strikke mig en ny hat, for jeg så nemlig denne    http://www.ravelry.com/patterns/library/idas-kitchen men billederne kommer nu ikke i aften ;-) Den er nem , men jeg havde valgt at strikke den i Shetlandsuld fra BC garn og det er altså lidt kradst at at strikke med, men det bliver lækkert når det er vasket.

2 kommentarer:

 1. Hej Kiss, ja det er virkelig spændende tider vi går i møde. Har tilmeldt mig til Neverkont i Ry, har planer om at komme til generalforsamlingen, og hvis vejret ikke driller og der ikke sker uforudsigeligt, så er det da også planen at jeg vil komme til Broager. Men vejret var ligesom ikke efter det de sidste par gange, og så er turen alligevel rimelig lang når det er glat og sner. Men nu går vi jo foråret i møde (snart).
  Mange hilsner
  Birte

  SvarSlet
 2. Hej Birte
  Jeg tror det bliver kanongodt i Ry. Der kommer flere og flere ting på programmet. Der sker også noget i cafeen. Jeg har meldt mig til Neverkont om formiddagen.

  SvarSlet