tirsdag den 23. november 2010

Fart på

har der været, men nu er roen faldet over mig igen. Arbejdsmæssigt er der spændende udfordringer og når det ikke har drejet sig om det, har årets store højdepunkt skullet overstås, nemlig det lokale julemarked med et par og fyrre udstillere, masser af besøgende, superhjælpsomme frivillige mennesker som gerne giver en hånd med og vores arbejdsgruppe som fungerede til UG. Yes we did it ! Benene har været trætte og hovedet såmænd også, men det giver en masse på energikontoen alligevel.
Nu kan jeg igen finde roen og tiden til mit strikketøj og rokken. Husker at det ikke behøver at køre videre i de forrige ugers tempo. Lidt a la at lukke luften lidt ud af ballonen.
Nu begynder julestemningen også at trænge sig på. Jeg var med børnene i IKEA for et stykke tid siden og der røg en del julegaver med hjem. Vores julelys er også købt. De kan kun købes ét sted, nemlig hos Lys i Laden . Det er en del af juletraditionerne her hos os.
Der er ikke sket så meget på strikke og spindesiden. mors trøje er færdig og jeg er stadig igang med min tunika. Jeg har spundet og tvundet silke med en tråd merino. Merinoen er spundet lidt uregelmæssigt for at udnytte silkens smukke farvespil. Billeder er der ikke taget nogen af pt, men de kommer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar