mandag den 27. september 2010

spinde dag på Midtgård

Jeg glæder mig til lørdag. Så er der nemlig spinde dag på Midtgård i Esbjerg. Det betyder med meget stor sandsynlighed masser af spindeglade kvinder, masser af inspiration, masser af fibre som frister (og kommer med hjem). Jeg har også været i gang med at få nogle spoler gjort ledige igen. Godt med sådan en tur, for så bliver der lige gjort nogle ting færdige. Jeg fik endelig, for et stykke tid siden spundet det angora og Merino, som jeg fik af Susanne. Det tog mig nogle forsøg og tilløb til disse før jeg fik styr på at spinde angoraen. Men nu er det færdigt. Der er 75 gram og det løber 330 m/100 g. Det er måske ikke den flotteste spinding, men det lykkedes og næste gang ser det sikkert meget bedre ud. Det siger erfaringen mig.
Mon ikke der er en eller anden som har en god ide til dette lækre bløde garn. Et lille sjal der lige kan "smides" om halsen måske.
Det bliver absolut til mig selv.

2 kommentarer:

 1. Hvad med en dejlig møbius? Rigtig god fornøjelse på lørdag. Jeg kommer ikke, er i gang med at omstrukturere min systue, så min skaftevæv kan komme derind. Man skal jo prioritere.
  Spindehilsen
  Birte

  SvarSlet
 2. Hej Birte.
  Jo det var en mulighed med den Möbius. Eller noget hulmønster af en slags.
  Ja man må prioritere, du har jo også rigelig at se til, med ommøbleringen.
  Go fornøjelse.
  Spindehilsen Kis

  SvarSlet