søndag den 9. maj 2010

Uldfestival i Saltum

Sikke en skøn weekend. Hjemmefra fredag eftermiddag for at lande i et mikro sommerhus på 65 m2, men fint til de 2 dage vi skal tilbringe deroppe i Blokhus/Saltum.
Lørdag formiddag drog vi mod Uldfestivallen, hvor jeg blev sat af og manden og ungdommen tog i Fårup Sommerland. FINT med mig, det går da meget bedre uden dem synes jeg. Knap ankommet til første telt møder jeg en tidligere arbejdskollega og "nabo". Lidt længere oppe mødte jeg nogle af mine spindevenner fra derhjemme, ja faktisk mødte jeg en hel del hjemmefra. Det var en skøn oplevelse at møde så mange strikke og spindeglade mennesker. Og hvor var der mange smukke ting at se på og blive inspireret af. Jeg var selvfølgelig lige inde hos Karin og få fyldt i kurven og Rene Darley havde spændende Tencel-fibre med som jeg også måtte eje noget af. Hos Lystbækgaard fik jeg lidt Spelsau fibre med hjem og forelskede mig i det skønneste Spelsauskind. Desværre (heldigvis) gjorde pengepungen og manden ikke det samme, for 800-1000kr for et skind var nok til at det godt måtte vente lidt.
Jeg havde bestemt mig for at være der hele dagen og var der da også til lukketid. En pragtfuld dag med mange dejlige indtryk (og trætte ben)
Efter aftensmaden sluttede vi af med at køre til stranden og nyde det sidste af solnedgangen.
Søndag nåede jeg lige 20 målrettede minutter på festivallen, mens de andre forsynede sig med romkugler fra bageren. Ingen til mig, Tak! Så ellers sydpå igen, 2 piger der skulle afleveres på efterskolen tidligt idag. Nu er jeg lige ladet op til en 3-4 dages arbejdsuge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar